Postări

Blogger Recognition Awards

Sunt foarte încântat să aflu că am fost nominalizat pentru Blogger Recognition Award. As vrea sa îi mulțumesc Mirelei Scarlatache, care descrie foarte frumos destinații asiatice pe blogul ei, About various things . De asemenea, o puteți găsi foarte repede pe grupul Descoperă Asia. Probabil unii dintre voi sunteți deja inscriși în grup.

O motivație pentru a scrie azi? Începe SuperBlog 2017

Imagine
Cum sunt o persoană care explorează atât natura, oraşele, cât şi mediul virtual, am dat de o ştire la care nu mă aşteptam: Luna aceasta începe SuperBlog 2017.

Hotel Evropa Podgorica, un loc intim si placut

Imagine
După ce am admirat frumusețea copleşitorului Canion Tara, ne îndreptăm spre Podgoriça, dar până acolo mai avem câteva atracții în traseu.

Incursiune in Canionul Tara: merita sa te aventurezi aici?

Imagine
Multi ma intreaba daca merita sa vezi Muntenegru, deoarece vor sa aleaga o excursie in aceasta tara (Muntenegru 10 zile), implicit urmand sa vada si Canionul Tara. ,,Oare este periculos acolo?,, Se pare ca aceasta intrebare macina multi turisti, deoarece toata lumea stie pentru ce este cunoscut Canionul Tara. Nu doar ca este al doilea ca marime dupa Marele Canion din S.U.A., dar romanii nu prea isi amintesc cu placere de el. Ca sa nu mai intru in amanunte, va voi spune astazi daca este periculos sau nu Canionul Tara.

Serbia pitoreasca: Alpii Dinarici si lacurile montane, un posibil nou produs turistic?

Imagine
Am remarcat la Serbia cateva lucruri interesante. Desi toti asociaza Serbia cu Belgrad, tara aceasta nu se rezuma doar la capitala de pe Dunare. Serbia inseamna natura asociata cu locurile nedescoperite de turisti, ea te duce cu gandul la o vacanta in poiana cu cortul sau cu o rulota.